Menu

EFTERLYSNING: U16 målmand søges

image
02. marts 2018 kl. 08:01

Har du ikke helt besluttet dig for hvor du gerne vil spille i foråret, eller har du lyst til en ny udfordring? Så er Hillerød GI U16 et godt valg. Vi er pt på jagt efter en målmand, der kan styrke holdet både til træning og i kampene. Men er du markspiller og har lyst til at være en del af en klub, hvor der er fokus på den enkelte spillers udvikling, er der også plads til det, så tag endelig kontakt til os.

Hillerød GI’s U16 hold spiller i Øst 1 og skal i løbet af foråret også spille semifinale i pokalturneringen. Der er altså masser af muligheder for at spille mod nogle af de bedste hold på Sjælland, og blive testet mod andre dygtige spillere.

Vi træner hver mandag, onsdag & fredag. Kendetegn ved træningen er, at der er god intensitet, vi udvikler os & vi holder samtidig fast i, at det skal være sjovt at spille fodbold. Uden glæde og spilleglæde, kommer man ingen vegne. Der er et godt sammenhold udenfor banen, og flere sociale arrangementer i løbet af sæsonen, med eksempelvis fællesspisning efter træning.

Er der perioder hvor tre træningspas er svært at kombinere med skole, så kan vi sagtens finde ud af det og lave en god plan for træningen og udviklingen alligevel. Der vil være et tilbud om målmandstræning to gange om ugen.

Vil du høre nærmere, eller har du lyst til at komme forbi og træne med, så kontakt træner Kenneth Nielsen på 29725001 eller på kennethkn1984@gmail.com.

 

Vi glæder os til at se dig.