Menu

Efterlysning: U18 Keeper søges

image
23. februar 2018 kl. 14:49
Udvikling der kan måles!

I efteråret kom en ny "spiller" på markedet i Nordsjælland. Det gav, og giver stadig nogle steder, en masse uro og usikkerhed. 

HGI's U18 hold er nu landet solidt på begge ben igen og har tilmeld løftet sig. U18 truppen fik en fin placering i efteråret U18-øst række men udviklingen for den enkelte spiller var stagneret en smule. 

Over vinteren har truppen løftet træningsparatheden, intensiteten til træning har fået et enormt boost og spillerne har mærket at glæden ved fodbolden er kommet retur. 

Fremgangen kunne måles i smil på læben men kan tydeligt ses i spillernes niveau til træning og i kamp. Et par eksempler kunne være

- markant fremgang i konditionstest

- spillere som er blevet udtaget til seniorholdet (se billede)

- spiller som har repræsenteret det danske U17 landshold

- 8 spillere på prøvetræning i det nye år

 

Er du i båden med "hvor skal jeg spille" og elsker du, som os, at træning både er udvikling, høj puls og masser af smil - så skulle du måske ligge vejen forbi Hillerød. Vi er pt. på jagt efter en keeper men er du markspiller er du selvfølgelig også meget velkommen!

Vi tilbyder op til 4 træningspas om uge, men 2 kan også gøre det, og er du målmand så er der fast målmandstræner på tre gange om ugen. 

Vi glæder os til at se dig og vil du vide mere så kontakt U18 Træner: Michael Andersen, 2254 8223, Pixi_andersen@yahoo.dk