Menu

U18 klar til første runde

image
18. marts 2018 kl. 11:59

Efter en vinterpause som blev til alt andet end pause er U18 holdet denne weekend klar til at tage hul på forårets øst-række. 

 

Tilbage fra efterårsferien 2017 har holdet været centrum for en af de mest hæsblæsende vinterpauser i klubbens historie. Der er, fra andre klubber, blevet taget kontakt til HGI spillere mere end 20 gange, både i henhold til reglerne men også udenom disse, hvilket i perioder har gjort U18 holdets fundament noget ustabilt. Det vidner naturligvis om kvalitet men også om manglen på kvalitet på resten af Sjælland..

En stærk kerne af spillere har holdt fast og troet på klubbens projekt og det løfte som er givet om at levere god træning og udvikling til alle som er en del af projektet. Over vinteren har en del spillere været til prøvetræning og flere af dem er hængt ved selvom man lige skal vende sig til niveauet. I samarbejde med Allerød Fodbold Klub har HGI lavet en række fællestræninger som er endt i et fælles U18 hold.

Sideløbende har en håndfuld særdeles dygtige spillere fra AC Gilleleje trænet med U18 de seneste par uger og i sidste træningskamp mod et blandet hold, bestående af spillere fra den trup som træner på Brøndbys DM hold, viste det sig at både de nye og gamle havde masser at byde på mod et af de stærkeste hold på Sjælland. Kampen endte med en god mavefornemmelse for foråret og en 3-1 sejr som gav mange smil på læberne.

Søndag den 18.marts kl 15.00 tager det nysammensatte, men endnu ikke helt sammenspillet, U18 hold imod naboerne fra HSV i forårets første kamp. Kig forbi kunsten og se hvor langt vi er nået og særligt Matilde Dam-Mikkelsen (foto) som efter mere end et års skadespause, med fokuseret genoptræning, er klar til for alvor at spille med igen!!