Menu

Vigtigt stik i hus

image
12. september 2017 kl. 14:16
HGI sikrede sig en 0-1 sejr ude mod Frederiksberg Boldklub
I første runde havde HGI Damefodbold fornøjelsen af at møde et oprykket CBS Sport som gjorde det godt men trods det måtte drage retur til København med 2-0 nederlag.
  
  
I anden runde var HGI på Frederiksberg hvor FB stod for tur. I foråret mødtes holdene to gange i nogle tætte kampe i 1.div, med resultaterne 1-1 og 2-0 i HGI favør. Begge hold endte med at rykke ned og derfor var der til weekendens kamp lagt op til en spændende og tæt kamp. 
  
  
Fra kampens start regnede det en del og det viste sig senere at blive en større udfordring end først ventet. HGI startede med at gå højt og efter en god erobring spiller Martine Uldahl, som for første gang startede på midtbanen, spillet en god bold til Ulrikka Loft der med en modspiller i ryggen får vendt til og afsluttet fladt. 1-0 efter blot 2:05 opsat af HGI's to yngste på banen. 
  
  
Regnen tiltager og begge hold forsøger at blive ved med at spille fodbold. FB spiller sig til en håndfuld gode muligheder men med HGI keeper Emma Beyer som sidste skanse skulle der mere til end hvad havde at byde på. 
Med en halv time tilbage bliver banens beskaffenhed så ringe at begge hold må opgive at spille fodbold og bolden bliver sparket frem og tilbage da 1-10 cm vand dækkede hele banen. Det giver en del frustrationer og nærkampe som dommeren håndterer ved i alt at advare 4 spillere med gult kort. 
Kampen endte med det enlige mål lavet efter 2 minutter og gav foruden våde støvler også debut til Jasmin Støvlbæk og Cecilie Larsen som begge blev skiftet ind og gjorde en fin figur.
  
  
Allerede onsdag venter næste kamp mod naboerne fra Allerød som i foråret lå i den absolutte top af øst-rækken