Menu

Pigetalentcenter Nordsjælland

undefined

 

 

Hillerød GI Damefodbold har etableret ”Pigetalentcenter Nordsjælland”, som primært har til formål at fastholde og udvikle spillere og trænere i Nordsjælland.

Talentcentret er et supplerende tilbud til talentfulde og ambitiøse børne- og ungdomsfodboldspillere fra hele Nordsjælland. Pigen træner i sin klub normalt 2 gange om ugen og spiller kampe med sit hold hjemme i egen klub. Pigetalentet deltager, efter aftale med sin egen klub, i talentcentertræningen hver fredag året rundt sammen med andre talentfulde fodboldpiger på tilsvarende fodboldmæssige niveau.

Træningen som er meget koncentreret gennemføres af velkvalificerede trænere med fokus på individuel udvikling og foregår på Hillerød stadion. For at fastholde et højt niveau i talentcenteret, vil de første 2-3 gange være prøvetræninger og derefter får pigen og hendes træner eller forældre en tilbagemelding om træningsforløbet kan fortsætte.

Hillerød GI Damefodbold som arrangerer talenttræningen etablerer gerne en samarbejdsaftale med de lokale klubber i Nordsjælland om et samarbejde på talentudviklingsområdet. Deltagelse er gratis og der er ingen forventning om, at pigen skifter klub eller bliver medlem af Hillerød GI Damefodbold.

Skriv til pigetalentcenter@hgi-damefodbold.dk for yderligere oplysninger eller for tilmelding til prøvetræning.

 

Talentcenteret Nordsjælland har primært til formål - som Nordsjællands største pigeklub at:


1. At tilbyde talentfulde piger en kvalificeret teknisk træning og herved sikre et højt niveau blandt talentfulde piger på hele Nordsjælland.
2. At inspirere vore naboklubber til at dyrke den tekniske træning og positive tilgang til fodbold for piger.
3. At være det naturlige valg, såfremt en talentcenterpige pludselig står uden hold i egen klub på grund af manglende spillere (noget vi desværre ser tit).
4. At være det naturlige valg, såfremt en talentcenterpige bliver anbefalet at skifte til en større klub for at sikre fortsat udvikling

 

Organisationen i Talentcenter Nordsjælland udvikles yderligere og organiseres i følgende teams:


1. PTN Akademi for ældre end U 13
2. PTN Talent for 12-13 årige
3. PTN Inspiration for 10-11 årige

 

Teamet består af personer med fokus på PTN træning, Scouting og DBU spillere, der i samarbejde med Pige Elite skal indstille, holde kontakt og udviklingsplaner for DBU spillere, indstille til Talentklasser og foretage Scouting til Pige Elite og PTN.

Seneste nyheder

 • Klubnyt
  Hillerød anker ikke afslag på U18 DM-licens
 • Klubnyt
  1. Division: Hillerød Damefodbold vs. Østerbro IF (2-3)
 • Klubnyt
  1. Division: FB vs. Hillerød Damefodbold (2-2)
 • Klubnyt
  1. DIVISION: Hillerød Damefodbold vs Greve
 • Klubnyt
  1. Division: Hillerød Damefodbold overgav sig ikke uden kamp
 • Klubnyt
  U17 POKALMESTER 2016
Klubnyt 12. april kl. 13:50
Hillerød anker ikke afslag på U18 DM-licens Interview med formand Hans Haaber - Læs i Fodboldforpiger